top of page

WELKOM OP MIJN BLOG!


Massage, Welzijn, Meditatie, Gezondheid, AgapeHallo, ik ben Christy! Welkom op mijn blog! Ik ben ZO blij dat je er bent!


Als masseur, een fan van gezondheid, welzijn en meditatie en nu een mini-blogger, is het mijn doel om mensen zoals jij te helpen, die me tegen alle verwachtingen in hebben gevonden op het enorme World Wide Web, waar elke dag 4,4 miljoen blogposts worden gepubliceerd ! Over keuzes gesproken! Ik zal mijn uiterste best doen om ervaringen te delen, en de lessen die ik daaruit heb getrokken, zullen me altijd bijblijven.


Iedereen heeft de wereld iets bijzonders te bieden; maar niet iedereen zal willen wat ik creëer. Die piepgeluiden zullen ergens anders gaan zoeken wat ze nodig hebben. Maar mijn mensen zullen het leuk vinden wat ik te zeggen heb. Ik hoop dat mijn woorden je zullen inspireren! Om zelfs maar een kleine stap te zetten in de richting van een betere gezondheid en welzijn.Dat gezegd hebbende, wil ik enkele leidende principes voor mijn blog delen:


Gezond zijn is eigenlijk heel simpel.


Ons lichaam hunkert naar een ideale kwaliteit en kwantiteit van voedsel, water, beweging, zonlicht, slaap, rust en verbinding. Er is geen geheime formule. Wanneer de barrières of waargenomen barrières om ons lichaam te geven wat het nodig heeft, worden geïdentificeerd en strategisch worden verwijderd, valt onze beste gezondheid op zijn plaats.


Onze genen zijn niet ons lot.


We erven onze genen van onze ouders, en we erven hun levensstijl, vooral voeding. Ongeacht uw familiegeschiedenis, chronische ziekte hoeft niet noodzakelijkerwijs je ervaring te zijn. We hebben veel meer informatie over voeding en gezondheid dan onze ouders. Je kunt die familierecepten een make-over geven en mama en papa meenemen voor de rit.


Het is nooit te laat om van gezondheid een prioriteit te maken.


Wat uw leeftijd of gezondheidstoestand ook is, wanneer je consequent gezonde keuzes begint te maken, merken je lichaam en geest dit snel op. Labresultaten en vitale functies kunnen binnen enkele weken verbeteren. De weegschaal en spiegel doen er langer over. Wanneer we verbinding maken met de onderliggende redenen waarom gezondheid belangrijk voor ons is, krijgen we energie om gefocust te blijven, wat ons helpt onze esthetische doelen te bereiken. Ze kunnen in de loop van de tijd zelfs minder prioriteit krijgen.


Vooruitgang geen perfectie.


Voltaire vatte dit principe vast toen hij zei: "... het perfecte is de vijand van het goede." Met andere woorden, iets onvolmaakt doen wat de moeite waard is , is beter dan het helemaal niet proberen. De beste analogie die ik kan bieden, is een baby die leert lopen. Als ze valt, zeggen we: 'Je bent een mislukkeling, schat. Probeer niet nog een keer te lopen.” Natuurlijk niet! Omarm trainingen van 5 minuten, meditatieoefeningen van 1 minuut, ongemakkelijke yoga of 1 wortelstok voor elke maaltijd en weet dat dingen gemakkelijker worden naarmate we ze blijven doen.


Ik heb ook een paar praktische doelen voor deze blog:


  1. Ik zal ernaar streven je te helpen geld, tijd en energie te besparen, zodat je die middelen in je wellnessreisaccount kunt stoppen. De inhoud die ik maak, zal dit doel eer aandoen en ik zal mijn best doen om informatie op een zo duidelijk en to the point mogelijke manier te presenteren.

  2. Ik zal evidence-based wetenschappelijke onderzoeksresultaten gebruiken in de vele facetten van gezondheid en welzijn om de weg voorwaarts te helpen verlichten. Als we het 'waarom' begrijpen achter een actie die we ondernemen, hebben we meer vertrouwen om aan onze doelen te blijven werken, vooral als we uitdagingen tegenkomen.

Net als ik, net als jij, is mijn blog een work in progress. Het zal evolueren en groeien. Ik kijk ernaar uit om je mee te nemen op reis!

Ik leer je graag kennen en zou graag van je horen.

Deel alsjeblieft iets over jou en vertel me alsjeblieft naar wat voor soort inhoud je hunkert in de reacties hieronder

Comments


bottom of page