top of page

Algemene Voorwaarden

Door een afspraak te maken bij Alltera Massage gaat je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

 

Indien je onder behandeling bent van een arts, specialist en/of therapeut is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een masseur.

 

Alltera Massage verleent geen medische behandelingen. Bij medische klachten dient je een arts of een specialist te consulteren.

 

Je maakt uit vrije wil gebruik van de diensten van Alltera Massage. Alltera Massage kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, welke ook, die uit deelneming aan massage en/of behandeling en/of gebruikmakend van andere diensten voortvloeien.

 

BEHANDELINGEN

Alltera Massage is een onderneming waar massages (op locatie en praktijk) worden uitgevoerd.

 

Alle massages worden gegeven door een gediplomeerde masseuse.

Bij koorts, griep en steenpuisten (overal op het lichaam) is masseren absoluut niet toegestaan. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam om voor het maken van een afspraak uw arts om advies te vragen.​

Als basis worden alle massages verricht door Christyn Chong. In geval van ziekte, noodzakelijke afwezigheid of overmacht kan een andere gekwalificeerde masseur of masseuse komen. In geval van een andere masseur zal ten aller tijden eerst toestemming aan de klant gevraagd worden.

 

Om een verantwoord behandelplan te kunnen opstellen zal er bij de eerste behandeling een aantal vragen gesteld worden (anamnese) over je gezondheidstoestand en de reden van je bezoek.

 

Dit om te bepalen welke aandachtspunten er zijn voor de massage/behandeling.

 

Wij verrichten geen erotische massages en/of erotische handelingen. Seksueel getinte opmerkingen of handelingen worden niet op prijs gesteld. Wanneer desondanks seksueel getinte opmerkingen of handelingen voorkomen staakt Alltera Massage per direct de behandeling. Je bent dan alsnog het gehele bedrag van de massage inclusief eventuele meerkosten als reiskostenvergoeding, parkeerkosten en toeslagen schuldig.

 

Massages worden gegeven binnen de voor de afspraak bestemde tijd. Tijd welke nodig is voor het omkleden van de klant, de benodigde intake, afrekenen en het eventueel maken van een vervolgafspraak valt buiten de behandelingstijd.

 

Ten tijde van een massage op locatie van de klant, verwacht Alltera Massag dat je ruimte schoon en hygiënisch is. In geval de ruimte niet schoon en hygiënisch geacht wordt, is de masseuse gerechtigd de massage te annuleren met volledige betalingsverplichting van de klant.

 

PRIVACY

De gegevens m.b.t. je gesteldheid worden op je intake formulier ingevuld en zijn alleen inzichtelijk door de dienstdoende masseur. Deze gegevens m.b.t. je gesteldheid worden niet gedigitaliseerd of op welke manier dan ook gedeeld.

 

Wel zullen wij je n.a.w. gegevens in ons administratiesysteem en nieuwsbrief systeem bewaren voor zolang je zich daar niet voor afmeld. Zie voor verdere informatie onze privacy verklaring.

 

TARIEVEN

De tarieven zoals genoemd op deze website zijn bedoeld voor particulieren en zijn inclusief 21% BTW (behalve bedrijfsmassage). De tarieven van massagebehandelingen zijn inclusief massageolie en andere benodigdheden zoals handdoeken

 

Alle massages binnen Papendrecht, Hardinxveld, Dordrecht, Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam zijn zonder reiskostenvergoeding.

 

Buiten deze 2 plaatsen rekenen wij tot 15 km reisafstand vanaf Alltera Massage € 0,75 per kilometer enkele reis. Tussen 15 en 25 km reisafstand komen wij á € 1,20 per kilometer. U betaalt uitsluitend de heenreis.

 

Massage op locatie eventuele parkeerkosten zullen worden doorberekend aan de klant.

 

Bij alle massages kunnen één of meerdere personen geboekt worden. Vanaf 2 personen gedurende één afspraak wordt een kwantumkorting verleend.

 

BOEKINGEN

Alle behandelingen kunnen persoonlijk, telefonisch, per email of via website of facebook te boeken.

 

Tussen 2 afspraken op verschillende locaties in is 45 minuten gereserveerd voor reistijd. Mocht deze tijd niet voldoende zijn zal ik contact met je opnemen om de afspraak ten hoogste met 30 minuten te verplaatsen.

 

BETALING

Je kunt ten tijde van de boeking de massage vooraf  online betalen met IDEAL via de website,  betalen op bankoverschrijving, pinnen, credit card en tikkie  als betaalmogelijkheden. Factuur (papier of digitaal) zal je uitgeven nadat de betaling is ontvangen.

Direct na de behandeling en vindt bij voorkeur plaats via de mobiel bankieren app of een betaalverzoek. U kunt ook contant betalen en factuur zal rechtstreeks aan je worden uitgegeven.

 

ANNULERING VAN EEN AFSPRAAK

U kunt kosteloos annuleren/verplaatsen tot ten minste 24 uur voor uw afspraak

Als u binnen 24 uur uw afspraak annuleert of verplaatst, brengen wij de volledige behandelprijs in rekening. Ook als u niet komt opdagen brengen wij de volledige behandelprijs in rekening.  Op het moment dat u een afspraak maakt blokkeren wij namelijk dit tijdstip voor u in de agenda van de masseurs. Zij staan namelijk klaar voor u.

 

Annuleren kan alléén telefonisch via 0649397319 of via email: info@allteramassage.nl en dient door ons bevestigd te zijn. Anders zijn wij genoodzaakt 100% van de behandelingskosten in rekening te brengen! U ontvangt hiervan dan een separate factuur.

 

CADEAUBONNEN 

Cadeaubonnen kunnen vanaf €38  worden aangeschaft bij Alltera Massage. Bestel de massagebon op de website door het formulier in te vullen. Alltera Massage bon kunt via per mail of per post ontvangen samen met de factuur.

 

Gekochte Cadeaubonnen vertegenwoordigen de waarde die er door Alltera Massage op is geschreven en behoudt deze waarde tot deze is ingewisseld. Als de waarde van de geplande massage hoger is dan de waarde op de cadeaubon, dient het resterende bedrag nog bij betaald te worden. Gekochte cadeaubonnen zijn onder geen enkele voorwaarde of situatie in te wisselen tegen contanten.

 

Alltera Massage bon is tot 1 jaar na de aankoopdatum geldig. De precieze verloopdatum van je code wordt altijd vermeld in de mail waarin we je massagebon naar je verzenden.

MASSAGES  STRIPPENKAART

Elke massage- of behandelingstrippenkaart kan worden gekocht via de online website van Alltera Massage.

 

Strippenkaart kan onder geen enkele omstandigheid worden terugbetaald of geannuleerd. Strippenkaart kunt u gebruiken voor uw familieleden of vrienden. Wees specifiek wanneer u de afspraak namens uw familieleden en vrienden maakt. Strippenkaarten hebben geen vervaldatum.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Alltera Massage kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel voortvloeiend door verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures, whiplash, diabetes, duizeligheid/slapeloosheid, epilepsie en medicijngebruik tijdens het intake en/of anamnesegesprek.

 

Alltera Massage behoudt zich het recht de massage te weigeren bij personen die onder invloed zijn van alcohol, medicijnen, geestverruimende middelen of aan de andere kant aanleiding geven tot contra-indicatie.

 

Alltera Massage is niet gerechtigd kankerpatiënten te masseren in verband met contradicties.

(Behalve worden gevraagd om schriftelijk toestemming van hun huisarts of specialist mee te nemen naar hun massage afspraak of een mondelinge toestemming van de cliënt)

 

Cliënten die een hernia, reuma, RSI of zenuwbehandeling hebben gehad, worden gevraagd om schriftelijk toestemming van hun huisarts of specialist mee te nemen naar hun massage afspraak.

 

Alltera Massage kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadiging, verlies persoonlijke bezittingen in aanloop naar/tijdens/na afloop van behandeling.

 

Alltera Massage heeft het streven om alle afgesproken dienst(en) door te laten gaan. Mocht door welke omstandigheden ook dit niet mogelijk blijken dan proberen we voor een meest passende oplossing te zorgen.

 

Alltera Massage mag van de betrokken klant een dossier bijhouden. Deze gegevens worden alleen door de masseur gebruikt ten behoeve van de klant. Deze gegevens nooit vertaald zullen worden naar derden. Noch voor andere doeleinden gebruikt worden dan als informatie voor de masseur.

 

Alltera Massage beroept zich op de zwijgplicht in samenwerking met klant en masseuse.

 

Bij vermissing, verduistering of ontvreemding van eigendommen van Alltera Massage doen wij aangifte bij de politie.

 

Alle massages die worden aangeboden door Alltera Massage zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Alltera Massage is dit geheel op eigen risico.

 

Door middel van een (online) reservering van een massage accepteert u inschrijving op onze e-maillijst ten behoeve van “Informatie voor klanten van Alltera Massage” Je kunt zich ten aller tijde uitschrijven van enig of alle e-maillijsten.

 

Bij het ondergaan van een massage accepteert je automatisch onze algemene voorwaarden.

 

Alltera massage behoudt zich het recht om de voorwaarden, prijzen en openingstijden te veranderen zonder kennisgeving vooraf.

 

WIJZIGINGEN

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Alltera Massage ten allen tijden, zonder aankondiging, gewijzigd worden.

Opgemaakt 03 Mei 2022

bottom of page