top of page
ad3c3c_e03b2a072baf418ba9414e02ce86ec5b_mv2_d_2250_1500_s_2.webp

PIJN • SPIERGENEZING • SPIER & GEWRICHTPIJN 

Celluma (LED) Licht Therapie

ACNE • ANTI-AGING •  WONDGENEZING

Scroll naar beneden

CP-Curved PRO  Red Setting.webp
Celluma lichttherapie

Celluma lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om huidveroudering tegen te gaan, pijn tegen te gaan en actieve acne te behandelen.

 

Celluma-lichttherapie is oorspronkelijk door NASA ontwikkeld voor astronauten die tijdens ruimtemissies gewond of ziek kunnen worden.
Deze laagdrempelige lichttherapie wordt nu ingezet als een veilige en natuurlijke methode voor de behandeling van uiteenlopende huid- en pijnklachten.


Je kunt een Celluma behandeling alleen boeken, of in combinatie met een  een massage of alleen Celluma 45 minuten € 50,-

Behandelpakket 2x per week gedurende 6 of 8 weken € 540 of € 720 (à € 45 per zitting).

Contacteer ons per mail voor een kuurpakket.

CP-Blue Acne Mode w Model (2).webp
Hoe werkt lichtenergie?

Specifieke golflengten van lichtenergie reguleren, wanneer ze op de juiste manier worden geabsorbeerd, gecompromitteerde cellen omhoog. De lichtenergie (fotonen) wordt geabsorbeerd door fotoacceptoren in de mitochondriën en gebruikt om adenosinetrifosfaat (ATP) te creëren.

Het geproduceerde ATP stimuleert vervolgens verschillende stofwisselingsprocessen die kunnen leiden tot herstel en regeneratie van cel- en weefselcomponenten. In een artikel, "Therapeutic Light" - door Chukuku S. Enwemeka, PT, PhD, FACSM, schreef hij "andere gerapporteerde mechanismen van door licht veroorzaakte gunstige effecten omvatten modulatie van prostaglandinespiegels, verandering van somatosensorisch opgewekt potentieel en zenuwgeleidingssnelheid, en hyperemie van behandelde weefsels. De resulterende klinische voordelen omvatten pijnverlichting bij aandoeningen zoals carpaaltunnelsyndroom, bursitis, tendinitis, enkelverstuiking en disfunctie van het temporomandibulair gewricht.

CP-Face Neck Decollote AntiAging.webp
   Wat is Celluma?

Celluma is uniek en heel anders dan alle andere low-level lichttherapie-apparaten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Op basis van NASA-onderzoek levert Celluma tegelijkertijd blauwe, rode en nabij-infrarode lichtenergie om een ​​breed scala aan aandoeningen veilig te behandelen. Elke golflengte wordt geabsorbeerd door verschillende moleculen die fungeren als een signaleringsmechanisme voor verschillende cellulaire processen. Sommige verminderen bijvoorbeeld ontstekingen en sommige doden bacteriën, terwijl andere de plaatselijke bloedsomloop bevorderen.

CU-Wrist Pain.webp
   Pijnstilling

Het nabij-infraroodlicht dringt met een golflengte van 880 nm door tot in de onderhuidse lagen van de huid en verlicht pijn van chronische artritis, spierpijn en stijfheid van gewrichten en spieren. Het lichaam wordt aangesproken voor een versneld en natuurlijk herstel.

bottom of page