top of page
Image by Chelsea Gates

Yogic Chit Kriya Meditatie
Cursus

Yogic Chit Kriya Meditatie

Meditatie is een wetenschappelijk bewezen manier om iemands gezondheid te verbeteren en meer balans in iemands leven te brengen.

 

Yogic Chit Kriya Meditatie is verrassende eenvoud gecombineerd met onmiddellijke en tastbare resultaten waardoor Yogic Chit Kriya Meditatie een gezonde en verrijkende ervaring is.

 

Maak samen met ons een reis naar binnen. Gedurende 5 weken leren we mindfulness toe te passen, zelfcompassie te bevorderen en bewust te leven.

 

Deze sessies zijn geschikt voor iedereen die meditatie wil proberen en voor hen die al langer mediteren en hun meditatie willen uitbreiden en verdiepen in een veilige interactieve omgeving. Onder begeleiding van een ervaren meester ontvangt je persoonlijke en praktische handvatten die je in staat stellen nieuw ontdekte technieken met vertrouwen in jouw eigen omgeving toe te passen.

 

Na het volgen van onze “online GOOGLE MEET Mediatie Cursus” kunt je snel en gemakkelijk zelf aan de slag.

11062b_34e8efd88a1849f9adb483ed08739e77~mv2.jpg
Children in Yoga Class
WhatsApp Image 2023-06-02 at 09.13_edited.jpg
Een woord van de meester:

Hallo iedereen!

Mijn naam is Ishan en ik ben Genezer. Al sinds mijn 13e praktiseer ik de wetenschap van het bovennatuurlijk en ademhalingstechnieken. Dankzij mijn uitgebreide onderzoek en ervaring, introduceer ik met trots mijn nieuwe cursus over vredige meditatie en genezing.

 

Zoals we allemaal weten, lijden mensen van alle leeftijden onder mentale klachten en trauma’s veroorzaakt door een ongezonde levensstijl. In deze meditatie cursus, leer ik je meer innerlijke rust te vinden en deze ook zelf te creëren. De cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten tot een uur. De resultaten zijn binnen een week al merkbaar.

 

Tijdens deze cursus leert je een gevoel van vredigheid in je zelf aan te wakkeren en ontdekt je jouw nieuwe zelf.  In iedere les vindt je vriendelijkheid en vreugde. De technieken in deze cursus hebben de levens van degenen met wie ik 1-op-1 gewerkt heb, drastisch veranderd.

 

“Ik verrijk mijn leven doorlopend met yoga en meditatie. Mijn streven is deze verrijkende ervaring door te geven en toegankelijk en plezierig voor iedereen te maken. Er bestaan geen barrières om dit pad te bewandelen. Iedereen kan leren mediteren.”

Reis met mij mee naar innerlijke rust en genezing. Laten we samen de kracht van meditatie ontdekken. Namaste.

Wanneer?   Maandag t/m zondag (2x per week)

Tijd?   Ochtend tussen 6.00 u - 10.00 u of

           ‘s Avonds tussen 17.00 u en 20.15 u.

           (Neem voor afwijkende tijden contact met mij op.)

Duur?   45 tot 60 minuten

Waar?   Via GOOGLE MEET (online)

 

Taal?   De lessen worden gegeven in het Engels.

Kosten?   €264,-- incl. BTW (voor een cursus van 5 weken en in totaal 10 meditatielessen)

 

Reserveren?    Vul het formulier hieronder in. U ontvangt de betaalinformatie.  Zodra de betaling is voldaan mailen we  de cursus informatie en de Google Meet link naar de les. 

Groepsessies

Werk 1-op-1 met Ishan of verzamel een groep vrienden, kinderen, tieners, broers en zussen die wel wat meditatie kunnen gebruiken of maak er een familiebijeenkomst van en ontmoet elkaar online voor een sessie. U kunt hiervoor een aparte groepsessie aanvragen.

 

Alle sessies kennen een holistische, bewezen aanpak waarbij lichaam-geest interventies, yogic filosofie, meditatie en pranayama ademhalingstechnieken met elkaar integreren. Deze sessies worden uitgevoerd in een veilige, motiverende, ondersteunende en zorgzame omgeving.

 

Alle lessen worden afgestemd op uw individuele behoeften.

Meditating on the Beach
Woman meditating on alpine meadow
Veelgestelde vragen
Image by Scott Webb
logo_trans-removebg-preview.png
  • Instagram
  • Facebook
  • iconfinder_icon-social-linkedin_211910

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor tips, nieuws, aanbiedingen en nog veel meer…..

Untitled%20design_edited.jpg

Copyright Alltera Massage 2021  | Kamer van Koophandel 61548715  | BTW  NL002509377B93

   Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring 

bottom of page